Diensten

Steeds meer mogelijkheden staan ter beschikking: Internet, Intranet, Extranet, WebTV, E-commerce, Virtual Communities, Facebook, Twitter en ga zo maar door.

Drexhage Media overziet het complexe landschap van nieuwe media mogelijkheden van dit moment en de nabije toekomst. Wij zijn in staat het juiste medium te bepalen waarmee de doelstellingen bij een bepaalde of meerdere doelgroepen bereikt worden. Met altijd de marketing communicatiemix als uitgangspunt en altijd volledig afgestemd op de beleving en de wensen van de uiteindelijke gebruikers.

Drexhage Media kent de sterktes en zwaktes van de verschillende vormen van nieuwe media en weet dus bijvoorbeeld wanneer een presentatiefilm op Youtube te verkiezen is boven een website, hoe informatie op een website effectief gecombineerd kan worden met intranet- of extranet toepassingen en waar de audiovisuele kracht van een video presentatie of Webcast het best tot zijn recht komt.

Drexhage Media kan bovendien informatie en functionaliteiten naadloos en effectief inpassen in alle producten, waardoor je niet elke keer op zoek moet naar een nieuwe partner.